eTwinning Günü

eTwinning Günümüz Kutlu Olsun✨
e-Twinning, Avrupa Birliğine bağlı veya üye ülkelerden 2 veya daha fazla okulun internet aracılığıyla tarafların anlaştıkları bir konu üzerinde ortaklaşa proje geliştirmesini ve yürütmesini sağlayan işbirlikçi bir çalışma platformudur.
Okulumuzda geçtiğimiz yıllarda ulusal ve uluslararası birçok proje yürütülmüştür. Deneyerek Keşfediyorum, Atalar Söylemiş Sözün Güzelini Kulak Verip Üzerine Düşünmeli, Astronomik Bilgiler, Din Öğretiminde Mobil Hayat, Dönüştür Yap Öğren-Convert Make Learn, Eğitimde Oyunlaştırma- Gamification in Education eTwinning Projeleri Kalite Etiketi ile sonuçlanmış ve eTwinning Okulu olmaya hak kazanılmıştır.
Bu yılda iki öğretmenizin yürüttüğü (Yasemin SARAÇ ve Hatice ÖZTÜRK) Recycle Enjoy Use projesi kapsamında ortaklarımızla beraber ortak ürün oluşturarsak eTwinning Gününü kutladık...

09.05.2023 104