ESafety Label Çalışmalarımız

e-Safety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir. Okulların kendi çevrimiçi güvenliklerini değerlendirdikleri, iyileştirdikleri ve güçlendirdikleri; ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek e-Safety Label sayesinde mümkün olmaktadır.

Kurumumuz, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti veren bu e-Safety modülüne kayıt edilmiş ve okulumuzdaki öğretmenler portaldan haberdar edilmiş ve portala üye olmaları sağlanmıştır. Ayrıca öğretmenlerimiz e-Safety Label Hakkında Her Şey eğitimini tamamlayarak Katılım Belgesi almıştır. Öğretmenlerimizden; Yasemin SARAÇ, Hilal YALÇIN ve Tayyip YALÇIN ile e-Safety Label komisyonu oluşturulmuştur. Kurumumuzun portaldaki ayak izi her geçen gün artacak ve hazırlıklarımız tamamlandıktan sonra öğretmenlerimizin öncülüğünde e-Safety Label Etiketine başvuru yapacağız.

06.12.2022 130

07-01-2023