Türk Telekom Ortaokulu


Vizyon: 1-Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2-Bilgiye ihtiyaç duyan ve bilgiyi güç olarak kabul eden, bilgiye ulaşmak için her koşulda çaba sarf eden, üretken bireyler yetişsin. 3-Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 4-Nitelikli birey ve kaliteli eğitim bizim için vazgeçilmez olsun. 5-Okulumuzda hem öğretenler ve hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 6- e-Güvenlik kurallarına okulumuzdaki herkes dikkat etmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi , kendine güven, yardımlaşma,paylaşma duygularını gelişmiş, 21.yüzyılın gelişen bilgi toplumunun gereksinim duyduğu,ailesine, çevresine,milletine faydalı,sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek.Öğrencilerimizi; demokrasinin temel ilkelerini benimsemiş, başkalarının hak ve hürriyetlerine saygılı birey olarak yetiştirmek için; NİTELİKLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VERMEKTİR.

Başarılar: 2013-2014 TEOG SİVAS GENELİ İLÇELER BİRİNCİSİ 8 FEN LİSESİ, 6 SAĞLIK MESLEK LİSESİ, 6 ANADOLU LİSESİ, 9 İMAM HATİP LİSESİ, 29 ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ...

Saatler: 08.30 - 15.15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol,voleybol,futsal turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: eTwinning Deneyerek Keşfediyorum (2020-2021), Astronomik Bilgiler, Atalar Söylemiş Sözün Güzelini Kulak Verip Düşünmeli, Din Öğretiminde Mobil Hayat, Dönüştür Yap Öğren, Eğitimde Oyunlaştırma (2021-2022) HEDEF Projesi

Telefon - 0346 361 58 59

Belgegeçer - (346) 361 5587

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akincilarturktelekomortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖNEN MAH. FİKRET TEKİN CAD. T.T ORTA OKULU BLOK NO 52B AKINCILAR / SİVAS

Öğretmen :9
Öğrenci :49
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :615
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemiz Karadeniz ikliminin hakim olduğu, Kılıçkaya Baraj Gölü´nü de içinde barındıran verimli bir coğrafyada yer almaktadır. Halkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. İlçe nüfusu köylerle birlikte 5000 civarındadır.

Adres - GÖNEN MAH. FİKRET TEKİN CAD. T.T ORTA OKULU BLOK NO 52B AKINCILAR / SİVAS

Ulaşım İlçemize karayolu ile ulaşım mümkün ve oldukça kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Türk Telekom Ortaokulu İl Merkezine 152 km uzaklıktadır.Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır.