Pİ GÜNÜ

Sivas Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Hedef Projesi Matematik Seferberliği kapsamında; öğrencilerimiz matematiğin gizemli sayısı olan Pi sayısını, Pi günü kabul edilen 14 Mart tarihinde çeşitli etkinliklerle tanıdılar.

Kaymakamımız Sn. Tarık Safa KAHVECİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şaban BALCI ve kurum amirleri; Sivas Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Matematik Seferberliği kapsamında okulumuzda düzenlenen Pi günü etkinliklerine katıldılar.

Matematik öğretmenimiz Hanife BATAN öncülüğünde düzenlenen Pi gününde öğrencilerimiz hem güzel vakit geçirdiler hem de Pi sayısını keşfettiler. Matematik Öğretmenimiz Hanife BATAN'a teşekkür ederiz.

14.03.2023 113

14-03-2023